I Vejle Byråd 1994 - 2017

 
imageHar jeg nået noget? - JA
Har jeg haft indflydelse? - JA
Har jeg fået ”tæsk”? - JA
MEN det har også været, og er spændende, jeg har et fantastisk netværk. Folk henvender sig fortsat og beder om råd, mit standard svar er, at jeg ikke er sagsbehandler, men gerne vil høre hvilke problemer en borger er rendt ind i, og hjælper den vej med råd og vejledning. Jeg har en fantastisk borgerkontakt fra alle hjørner af Vejle Kommune også udenfor kommunens grænser såmænd også i udlandet, en tillid jeg er glad for.

Et lille udpluk af opnåede resultater:
Fokus på misbrugere under højbanen, en skurvogn som start, hjemløse, massiv kamp for Vejle Havn og bevarelse af arbejdspladser, satte fokus på kølemad til de ældre, supervision for plejepersonalet, fokus på arbejdsforhold, en lang kamp om bevarelse af køkkener på plejecentrene. Indvielse af Å-åbningen på dæmningen, Volmers Plads, Tronður, Lido, Bryggen, Marys, strøget i Vejle, sidegaderne, Orla Lehmanns gade, Vejle Rådhus, rundkørslen ved Musikteatret, Bryggen, Broen over åen til Bryggen blev ført tilbage til oprindelig form, planlægning af hele Campus området, redning af Vejle Handicap Center i 2002 og 2011. Fik gang i Frivillige og en politik for området, lavet pegebog til vore etniske medborgere, værested for clean narkomaner og ældre etniske borgere, rent drikkevand, bekæmpelse af oversvømmelser i Vejle By, bygning af plejecentre. Pioner og en af forgangskvinderne til projektet ”The Eden Alternative” på plejehjemmene.

Hvad er ikke lykkedes:
Ville have Vejle som Akut sygehus, var ligeledes bekymret for skadestuen og fremtidens lukketider og henvisninger til andre byer o.m.a. Det er jeg for øvrigt stadigvæk. Nedlæggelse af velfungerende køkkener på Plejecentrene var tåbelig.